+
კომბინირებული საკვების დამზადება და შენახვა
ავტორი: დ. თოდუა; ა. ჭკუასელი; ა. ჩაგელიშვილი; ნ. მაისურაძე; მ. ცინცაძე;
მომწოდებელი: საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა
თემა: შემეცნებითი
პროფესიული
ენა: ქართული
გამოცემის თარიღი: 2009
რეიტინგი:
სახელმძღვანელოში პირველად დეტალურად არის აღწერილი კომბინირებული საკვების ენერგიისა და საზრდო ნივთიერებათა მიმოცვლის ძირითადი ეტაპები ცხოველის ორგანიზმში, კომბინირებულ საკვებში შემავალი ინგრედიენტების ფერმენტაციული და ფერმენტმაინჰიბირებელი თვისებების ცვლა ტემპერატურის, მჟავიანობის, ტუტიანობის გავლენით. პირველად სტუდენტებს შესაძლებლობა აქვთ გაეცნონ კომბინირებულ საკვებში შემავალ სხვადასხვა საზრდო ნივთიერებათა სინერგიზმისა და ანტაგონიზმის თვისებებს და მათ ურთიერთგავლენას კომბინირებულ საკვებში გამოყენებისას.

იხილეთ აგრეთვე

×